Удосконалення технології морозива кавового з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 7 т морозива за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

морозиво кавове, кава розчинна сублімована, кава мелена натуральна, екстрагування, ароматизація морозива, екстракт м’яти, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Іващенко, О. М. Удосконалення технології морозива кавового з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 7 т морозива за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Миколаївна Іващенко ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 126 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced