Удосконалення технології морозива кавового з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 7 т морозива за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво кавове, кава розчинна сублімована, кава мелена натуральна, екстрагування, ароматизація морозива, екстракт м’яти, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Іващенко, О. М. Удосконалення технології морозива кавового з впровадженням наукової розробки в цеху потужністю 7 т морозива за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Миколаївна Іващенко ; наук. керівник Галина Євгеніївна Поліщук. – Київ, 2021. – 126 с.