Удосконалення технології спредів з додаванням морських водоростей на підприємстві потужністю переробки молока 85 т за добу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морські водорості, технологія спредів, функціонально-технологічні властивості, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Івченко, А. А. Удосконалення технології спредів з додаванням морських водоростей на підприємстві потужністю переробки молока 85 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Аліна Андріївна Івченко ; наук. керівник Олена Олександрівна Красуля. – Київ, 2021. – 143 с.