Обґрунтування та вибір хмелепродуктів і сортів хмелю для ефективного холодного охмелення пива
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хміль, сусло, пиво, охмелення, гіркі речовини, аромат, кип’ятіння, ефірна олія, доброджування, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Мялковська, О. В. Обґрунтування та вибір хмелепродуктів і сортів хмелю для ефективного холодного охмелення пива : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олена Володимирівна Мялковська ; наук. керівник Борис Іванович Хіврич. – Київ, 2021. – 88 с.