Удосконалення технології реструктурованих шинок підвищеної біологічної цінності
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, сировина, свинина, м’ясо індика, маслянка, казеїн натрію, плазма крові, реструктурована шинка, білкова композиція тваринного походження
Бібліографічний опис
Артюх, І. В. Удосконалення технології реструктурованих шинок підвищеної біологічної цінності : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Василівна Артюх ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 109 с.