Удосконалення технології реструктурованих шинок підвищеної біологічної цінності

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, сировина, свинина, м’ясо індика, маслянка, казеїн натрію, плазма крові, реструктурована шинка, білкова композиція тваринного походження

Бібліографічний опис

Артюх, І. В. Удосконалення технології реструктурованих шинок підвищеної біологічної цінності : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Василівна Артюх ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 109 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced