КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням комбінованих емульсій

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, свиняча шкурка, варені ковбаси, дослідження, якість, функціонально-технологічні властивості, хімічний склад

Бібліографічний опис

Боженко, Л. П. КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням комбінованих емульсій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Людмила Петрівна Боженко ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2021. – 99 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced