Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20960)

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.

Опис

Ключові слова

реологічні характеристики, rheological properties, харчова дисперсна система, крива пружної хвилі деформації, food disperse system, curve elastic wave of deformation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Пат. № 20960 Україна, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08. Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль О. А. ; Власник Національний університет харчових технологій; Заявка № u200609819; заявл. 13.09.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced