Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем (Патент на корисну модель № 20960)
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис до патенту на корисну модель. Описание к патенту на полезную модель. Description to useful model patent.
Опис
Ключові слова
реологічні характеристики, rheological properties, харчова дисперсна система, крива пружної хвилі деформації, food disperse system, curve elastic wave of deformation, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Пат. № 20960 Україна, МПК (2006) G01N 33/00, G01N 3/08. Спосіб визначення реологічних характеристик харчових дисперсних систем / Коваль О. А. ; Власник Національний університет харчових технологій; Заявка № u200609819; заявл. 13.09.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.