Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зефір, пюре з лимону, пюре з чорниці, пектин, структуроутворення, функціональні інгредієнти, біологічно активні речовини, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Кіндюк, Д. В. Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре чорниці та лимону : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарина Володимирівна Кіндюк ; наук. керівник Ірина Юріївна Гойко. – Київ, 2021. – 113 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced