Розроблення технології напоїв на основі маслянки з Potex та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
напій на основі маслянки з Potex, картопляна клітковина, маслянка, водопоглинання, pозчинeння, харчова цінність, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Клімаш, Н. І. Розроблення технології напоїв на основі маслянки з Potex та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Іллівна Клімаш ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2021. – 114 с.