Розроблення технології напоїв на основі маслянки з Potex та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

напій на основі маслянки з Potex, картопляна клітковина, маслянка, водопоглинання, pозчинeння, харчова цінність, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Клімаш, Н. І. Розроблення технології напоїв на основі маслянки з Potex та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 100 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Наталія Іллівна Клімаш ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2021. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced