Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу з додаванням солодових екстрактів за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хлібний квас, солодовий екстракт, безпечність, система HACCP, показники відповідності, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Кліменок, Д. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу з додаванням солодових екстрактів за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарія Володимирівна Кліменок ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2021. – 127 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced