Дослідження впливу препарату β-каротину на параметри технологічного процесу виробництва хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Олександрія Кропивницької області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

β-каротин, виробництво хліба, харчові добавки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Клунко, М. С. Дослідження впливу препарату β-каротину на параметри технологічного процесу виробництва хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Олександрія Кропивницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Сергіївна Клунко ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2021. – 154 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced