Удосконалення технології фітоджемів з композицією прянощів для виведення з дисбалансу Пітта-доша
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
аюрведа, аюрведичні фітоджеми, пектинові речовини, вітаміни, нетрадиційна сировина, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Коваленко, О. П. Удосконалення технології фітоджемів з композицією прянощів для виведення з дисбалансу Пітта-доша : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Петрівна Коваленко ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2021. – 116 с.