Удосконалення технології фітоджемів з композицією прянощів для виведення з дисбалансу Пітта-доша

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

аюрведа, аюрведичні фітоджеми, пектинові речовини, вітаміни, нетрадиційна сировина, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваленко, О. П. Удосконалення технології фітоджемів з композицією прянощів для виведення з дисбалансу Пітта-доша : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Петрівна Коваленко ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2021. – 116 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced