Удосконалення технології спирту із крохмалевмісної сировини з інтенсифікацією процесів приготування дозрілої бражки в умовах Уладівського спиртового заводу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
етиловий спирт, післяспиртова барда, фільтрат барди, зброджування, зріла бражка, ректифікований спирт, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Косьмінська, О. С. Удосконалення технології спирту із крохмалевмісної сировини з інтенсифікацією процесів приготування дозрілої бражки в умовах Уладівського спиртового заводу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олеся Сергіївна Косьмінська ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2021. – 113 с.