Розроблення технології морозива сорбет з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки 7 т готової продукції за зміну
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво, екстракти, рослинна сировина, екстракт чаю, спеції, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Кулігіна, К. В. Розроблення технології морозива сорбет з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки 7 т готової продукції за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Катерина Валеріївна Кулігіна ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2021. – 130 с.