Розширення асортименту реструктурованих шинкових виробів з використанням забарвлюючих речовин
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
нітрат, барвник, екстракт батату, рослинні екстракти, свинина напівжирна, м'ясо індика, реструктурований шинковий виріб, функціонально-технологічні властивості, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Михавко, Т. Р. Розширення асортименту реструктурованих шинкових виробів з використанням забарвлюючих речовин : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Тамара Романівна Михавко ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2021. – 102 с.