Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота "Науково-практичні основи розроблення технологій харчової продукції за принципами Аюрведи на основі вітчизняної сировини". Розділ. Розроблення технології аюрведичного ферментованого напою на рослинній основі з впровадженням на молочному підприємстві потужністю переробки молока 40 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

йогурт на рослинній основі, вегетаріанське харчування, гіполактазія, Аюрведа, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Гармаш, І. Ю. Міжкафедральна комплексна кваліфікаційна робота "Науково-практичні основи розроблення технологій харчової продукції за принципами Аюрведи на основі вітчизняної сировини". Розділ. Розроблення технології аюрведичного ферментованого напою на рослинній основі з впровадженням на молочному підприємстві потужністю переробки молока 40 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Юріївна Гармаш ; наук. керівник Оксана Валер’янівна Кочубей-Литвиненко. – Київ, 2021. – 104 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced