Розроблення технології аюрведичного булочного виробу на основі суміші пророщених зерен з впровадженням на пекарні
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пророщені зерна, клейковина, хлібобулочні вироби, Аюрведа, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Іванів, О. О. Розроблення технології аюрведичного булочного виробу на основі суміші пророщених зерен з впровадженням на пекарні : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Олегівна Іванів ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 195 с.