Розроблення технології аюрведичного булочного виробу на основі суміші пророщених зерен з впровадженням на пекарні

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пророщені зерна, клейковина, хлібобулочні вироби, Аюрведа, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Іванів, О. О. Розроблення технології аюрведичного булочного виробу на основі суміші пророщених зерен з впровадженням на пекарні : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Олегівна Іванів ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2021. – 195 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced