Розроблення технології кефірного продукту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кисломолочні напої, кефірний продукт, меліса, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Ковальчук, М. В. Розроблення технології кефірного продукту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 45 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Вікторівна Ковальчук ; наук. керівник Тетяна Григорівна Осьмак. – Київ, 2021. – 96 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced