Розроблення технології збивних цукерок типу нуги на основі рослинних білків та морквяного пюре з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ніжин Чернігівської області
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морквяне пюре, аквафаба, збивні цукерки, харчова цінність, технологія, рослинні білки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, А. В. Розроблення технології збивних цукерок типу нуги на основі рослинних білків та морквяного пюре з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Ніжин Чернігівської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Вячеславівна Ковбаса ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 146 с.