Розроблення технологічних режимів приготування хлібного квасу з використанням сухих культур молочнокислих бактерій». Частина 1. «Розроблення способу приготування виробничої культури молочнокислих бактерій

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хлібний квас, квасне сусло, чисті культури дріжджів, сухі культури молочнокислих бактерій., кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ландар, Є. В. Розроблення технологічних режимів приготування хлібного квасу з використанням сухих культур молочнокислих бактерій». Частина 1. «Розроблення способу приготування виробничої культури молочнокислих бактерій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євгенія Володимирівна Ландар ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2021. – 73 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced