Використання функціональних добавок у технології ліверних ковбас
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ковбасні вироби, функціональні добавки, моно- і дигліцериди жирних кислот, безпечність, емульсія, якість, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Луговський, В. М. Використання функціональних добавок у технології ліверних ковбас : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Віктор Миколайович Луговський ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2021. – 83 с.