Використання функціональних добавок у технології ліверних ковбас

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ковбасні вироби, функціональні добавки, моно- і дигліцериди жирних кислот, безпечність, емульсія, якість, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Луговський, В. М. Використання функціональних добавок у технології ліверних ковбас : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Віктор Миколайович Луговський ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2021. – 83 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced