КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням різних типів оболонок

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

штучні оболонки, фаршеємність, технологія ковбасних виробів, зберігання, пастеризація, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Омельченко, І. А. КМР Впровадження інноваційних технологій варених ковбас у цеху ТОВ «Брусилівські ковбаси». Впровадження інноваційних технологій варених ковбас з використанням різних типів оболонок : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іван Анатолійович Омельченко ; наук. керівник Василь Михайлович Пасічний. – Київ, 2021. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced