Розроблення технології молочних цукерок для веганів з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Іллінці Вінницької області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

рослинне молоко, органолептичні властивості, термін зберігання, гумміарабік, калорійність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пахольченко, А. А. Розроблення технології молочних цукерок для веганів з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Іллінці Вінницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Андріївна Пахольченко ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2021. – 193 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced