Розширення асортименту та удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

паштети, м’ясо дикого кабана, м’ясо дикого зайця, рослинні волокна, замінник жиру, дієтичний продукту, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Селезньова, О. І. Розширення асортименту та удосконалення технології паштетів з нетрадиційної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ольга Ілгарівна Селезньова ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2021. – 110 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced