Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
варені ковбасні вироби, сосиски, птиця, білково-жирова емульсія, курячий жир, показники якості, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Солод, А. О. Удосконалення технології сосисок з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Солод ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2021. – 100 с.