Розроблення рецептури майонезних соусів з нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія, рецептура, майонезний соус, емульсія, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Тесленко, І. В. Розроблення рецептури майонезних соусів з нетрадиційної сировини : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванна Володимирівна Тесленко ; наук. керівник Володимир Олександрович Бахмач. – Київ, 2021. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced