Дослідження та удосконалення технології зброджування сусла із меляси з використанням осмофільних термотолерантних дріжджів
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
ферментні препарати, дріжджі, кислотність, глюкоамілаза, нейтраза, карбамід, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Титарчук, А. С. Дослідження та удосконалення технології зброджування сусла із меляси з використанням осмофільних термотолерантних дріжджів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Аліна Сергіївна Титарчук ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2021. – 92 с.