Дослідження та удосконалення технології зброджування сусла із меляси з використанням осмофільних термотолерантних дріжджів

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ферментні препарати, дріжджі, кислотність, глюкоамілаза, нейтраза, карбамід, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Титарчук, А. С. Дослідження та удосконалення технології зброджування сусла із меляси з використанням осмофільних термотолерантних дріжджів : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Аліна Сергіївна Титарчук ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2021. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced