Проєкт виробництва булочок збагачених пшеничними висівками та порошком ламінарії
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, промисловість, пшенична булочка, висівки, порошок ламінарії, макроелементи, функціональні властивості, функціональний продукт, функціональний інгрідієнт, функціональні властивості, тенденція, індустрія
Бібліографічний опис
Богуш, А. О. Проєкт виробництва булочок збагачених пшеничними висівками та порошком ламінарії : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Олександрович Богуш ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 105 с.