Проєкт виробництва булочок збагачених пшеничними висівками та порошком ламінарії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, промисловість, пшенична булочка, висівки, порошок ламінарії, макроелементи, функціональні властивості, функціональний продукт, функціональний інгрідієнт, функціональні властивості, тенденція, індустрія

Бібліографічний опис

Богуш, А. О. Проєкт виробництва булочок збагачених пшеничними висівками та порошком ламінарії : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Олександрович Богуш ; наук. керівник Світлана Андріївна Бажай-Жежерун. – Київ, 2021. – 105 с.