Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льону

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

житньо-пшеничний хліб, гречане борошно, шрот насіння льону, функціональний інгредієнт, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Росовська, М. В. Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льону : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Валеріївна Росовська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 120 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced