Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льону
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
житньо-пшеничний хліб, гречане борошно, шрот насіння льону, функціональний інгредієнт, оздоровчі продукти, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Росовська, М. В. Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льону : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Валеріївна Росовська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 120 с.