Використання ферментного препарату Acrylaway 3500 BG у технології пшеничного хліба з метою зменшення утворення акриламіду з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в місті Хотин Чернівецької області
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
акриламід, хліб пшеничний, ферментні препарати, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дусенко, Є. О. Використання ферментного препарату Acrylaway 3500 BG у технології пшеничного хліба з метою зменшення утворення акриламіду з впровадженням розроблених рекомендацій в проєкті хлібозаводу в місті Хотин Чернівецької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євгенія Олександрівна Дусенко ; наук. керівник Білик Олена Анатоліївна. – Київ, 2021. – 156 с.