Дослідження застосування порошку матча для виробництва екструдованих продуктів з кукурудзи з впровадженням даної технології на заводі харчових концентратів у місті Полтава
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
матча, кукурудзяна крупа, катехіни, таніни, екструзія, формування, харчова цінність, органолептичні властивості, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Семченко, Я. В. Дослідження застосування порошку матча для виробництва екструдованих продуктів з кукурудзи з впровадженням даної технології на заводі харчових концентратів у місті Полтава : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ярослава Володимирівна Семченко ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 167 с.