Розроблення рецептури хліба оздоровчого призначення з висівками круп’яних культур та його впровадження в проекті хлібозаводу в с.Шевченкове Київської області

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

висівки круп’яних культур, гречані висівки, хліб гречаний, хліб урожайний, хліб зерновий, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Шимко, О. В. Розроблення рецептури хліба оздоровчого призначення з висівками круп’яних культур та його впровадження в проекті хлібозаводу в с.Шевченкове Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Оксана Володимирівна Шимко ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 177 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced