Інноваційні пріоритети галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано концептуальні засади подальшого розвитку харчової промисловості. Конкурентна спроможність промислової продукції передових країн світу базується на застосуванні сучасних наукоємких технологій» досконалій структурі й організації виробництва та раціональному його розміщенні.

Опис

Ключові слова

продуктові інновації, product innovation, національна інноваційна система, концепція інноваційного розвитку харчової промисловості, інноваційна система харчової промисловості, інноваційна продукція, process innovation, innovative products, national innovation system, concept of innovation in food processing, food industry innovation system, процесові інновації

Бібліографічний опис

Олійничук, С. Інноваційні пріоритети галузі / С. Олійничук, Г. Шматкова, Л. Маринченко, О. Бутнік-Сіверський // Харчова та переробна промисловість. - 2006. – № 5.

Зібрання