Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності хліба пшеничного «Цар Хліб» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб пшеничний, система НАССР, система безпечності, операційні програми-передумови, технологічна схема, способи виробництва, контрольні критичні точки, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Астахова, А. Д. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності хліба пшеничного «Цар Хліб» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Астахова ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 182 с.