Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності хліба пшеничного «Цар Хліб» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб пшеничний, система НАССР, система безпечності, операційні програми-передумови, технологічна схема, способи виробництва, контрольні критичні точки, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Астахова, А. Д. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності хліба пшеничного «Цар Хліб» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Астахова ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 182 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced