Проект цеху по виробництву морозива спеціального призначення на підприємстві потужністю 5 т готової продукції за добу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

морозиво на молочній основі, спеціальне морозиво, виробництво морозива, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Бартошак, І. В. Проект цеху по виробництву морозива спеціального призначення на підприємстві потужністю 5 т готової продукції за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Вікторович Бартошак ; наук. керівник Оксана Олександрівна Басс. – Київ, 2021. – 95 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced