Проект цеху по виробництву морозива спеціального призначення на підприємстві потужністю 5 т готової продукції за добу
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
морозиво на молочній основі, спеціальне морозиво, виробництво морозива, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Бартошак, І. В. Проект цеху по виробництву морозива спеціального призначення на підприємстві потужністю 5 т готової продукції за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Іван Вікторович Бартошак ; наук. керівник Оксана Олександрівна Басс. – Київ, 2021. – 95 с.