Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Ворзельського» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ/ISO 22000:2007

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хліб «Ворзельський», система управління безпечністю, удосконалення, технологія виробництва, хлібопекарська промисловість, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Войтенко, О. Б. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Ворзельського» для оператора ринку ТОВ «Сільпо-Фуд» за ДСТУ/ISO 22000:2007 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олександра Борисівна Войтенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 127 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced