Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 12 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій зброджування пивного сусла та фільтрування пива

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

зброджування пивного сусла, дріжджі, циліндро-конічний бродильний апарат, фільтрування, кізельгур, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Ковальова, К. О. Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 12 млн дал пива на рік з впровадженням інноваційних технологій зброджування пивного сусла та фільтрування пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Катерина Олександрівна Ковальова ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2021. – 102 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced