Проєкт хлібозаводу у м. Любомль Волинської обл. з впровадженням традиційних технологій тістоприготувань
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
хліб, борошно пшеничне, борошно житнє обдирне, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковальчук, І. Р. Проєкт хлібозаводу у м. Любомль Волинської обл. з впровадженням традиційних технологій тістоприготувань : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ірина Романівна Ковальчук ; наук. керівник Лариса Анатоліївна Михонік. – Київ, 2021. – 99 с.