Дослідження способу виробництва хліба адаптогенної дії з використанням екстракту кореню імбиру

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кукурудзяне борошно, пшеничне борошно, корінь імбиру, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Кровопускова, А. І. Дослідження способу виробництва хліба адаптогенної дії з використанням екстракту кореню імбиру : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Ігорівна Кровопускова ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2021. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced