Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів термостатним способом на підприємстві потужністю переробки молока 33 т за зміну
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
простокваша, пастеризована сироватка, сир кисломолочний, сметана, термостатний спосіб, кефір, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Лобко, В. А. Проект цеху по виробництву кисломолочних продуктів термостатним способом на підприємстві потужністю переробки молока 33 т за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентин Андрійович Лобко ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 95 с.