Удосконалення системи управління безпечності із розробленням процедури зберігання та використання рослинних жирів при виробництві суміші рослинно-вершкової «Святкова» для оператору ринку ПП «Білоцерківська агропромислова група»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

суміш рослинно-вершкова, безпечність, сировина, рослинний жир, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Протопопова, С. К. Удосконалення системи управління безпечності із розробленням процедури зберігання та використання рослинних жирів при виробництві суміші рослинно-вершкової «Святкова» для оператору ринку ПП «Білоцерківська агропромислова група» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Світлана Костянтинівна Протопопова ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2021. – 175 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced