Проект цеху переробки винограду з виробництва білих шампанських виноматеріалів потужністю 1600 т. винограду за сезон
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пресування, сульфітування, м’язга, бродіння, охолодження, відстоювання, виноматеріали, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Пустовит, Н. П. Проект цеху переробки винограду з виробництва білих шампанських виноматеріалів потужністю 1600 т. винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Петрівна Пустовит ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2021. – 85 с.