Проект цеху переробки винограду з виробництва білих шампанських виноматеріалів потужністю 1600 т. винограду за сезон

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пресування, сульфітування, м’язга, бродіння, охолодження, відстоювання, виноматеріали, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Пустовит, Н. П. Проект цеху переробки винограду з виробництва білих шампанських виноматеріалів потужністю 1600 т. винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Петрівна Пустовит ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2021. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced