Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 6,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива при виробництві світлих сортів пива

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

дріжджі, пиво, зброджування, чиста культура, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Руденко, О. С. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 6,5 млн дал пива на рік з інтенсифікацією головного бродіння та доброджування пива при виробництві світлих сортів пива : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олег Сергійович Руденко ; наук. керівник Роман Миколайович Мукоїд. – Київ, 2021. – 80 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced