Проект цеху борошняних кондитерських виробів в м. Суми із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва затяжного печива і крекеру

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

печиво затяжне, крекер, потоково-механізована лінія, піч РРР, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Святська, А. В. Проект цеху борошняних кондитерських виробів в м. Суми із встановленням потоково-механізованих ліній виробництва затяжного печива і крекеру : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Святська ; наук. керівник Юлiя Вiктopiвнa Кaмбулoвa. – Київ, 2021. – 91 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced