Проект цеху по виробництву твердих сичужних сирів потужністю переробки молока 126 т за добу

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сири тверді, спред, молочна сироватка, маслянка, згущення, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Сурожкін, М. О. Проект цеху по виробництву твердих сичужних сирів потужністю переробки молока 126 т за добу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Олександрович Сурожкін ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2021. – 124 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced