Впровадження переробки свиней в шкурі у забійному цеху СП ТОВ «Нива Переяславщини»
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
м'ясо-жирове виробництво, первинна переробка худоби, жива маса, сировинатехнологія, вихід м’яса, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Ткаченко, Д. Р. Впровадження переробки свиней в шкурі у забійному цеху СП ТОВ «Нива Переяславщини» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Денис Романович Ткаченко ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2021. – 84 с.