Впровадження переробки свиней в шкурі у забійному цеху СП ТОВ «Нива Переяславщини»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

м'ясо-жирове виробництво, первинна переробка худоби, жива маса, сировинатехнологія, вихід м’яса, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Ткаченко, Д. Р. Впровадження переробки свиней в шкурі у забійному цеху СП ТОВ «Нива Переяславщини» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Денис Романович Ткаченко ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2021. – 84 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced