Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із невідповідною продукцією при виробництві вершкового масла «Шоколадного» для оператора ринку СФГ «Мечта»

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

молоко незбиране, вершки, какао порошок, сепарування, пастеризація, дезодорація, отримання високожирних вершків, маслоутворення, масло вершкове шоколадне, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Федоренко, А. В. Удосконалення системи управління безпечністю із розробленням процедури поводження із невідповідною продукцією при виробництві вершкового масла «Шоколадного» для оператора ринку СФГ «Мечта» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Василівна Федоренко ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2021. – 170 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced