Вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

йогурт, яблучне пюре, ожинове пюре, функціональні інгредієнти, плодово-ягідна сировина, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Яценко, А. Д. Вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Дмитрівна Яценко ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2021. – 67 с.