Вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
йогурт, яблучне пюре, ожинове пюре, функціональні інгредієнти, плодово-ягідна сировина, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Яценко, А. Д. Вдосконалення способу виробництва йогурту з високовітамінними фруктово-ягідними добавками : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Дмитрівна Яценко ; наук. керівник Галина Олександрівна Сімахіна. – Київ, 2021. – 67 с.