Розробка нових видів молочно-овочевих продуктів на основі сиру кисломолочного

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналіз харчового статусу людей різних країн світу вказує на перевантаження раціону харчування продуктами підвищеної калорійності за вмісту тваринних жирів і вуглеводів та одночасного дефіциту білків, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, макро- і мікроелементів, харчових волокон. У рамках реалізація концепції здорового харчування, необхідною умовою є вживання «функціональних продуктів харчування», систематичне вживання яких виявляє позитивну регулюючу дію на функції систем та органів людського організму.

Опис

Ключові слова

молочно-овочеві продукти, сир кисломолочний, здорове харчування, Dairy-vegetable products, sour milk cheese, Healthy Eating, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Розробка нових видів молочно-овочевих продуктів на основі сиру кисломолочного / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 161-162

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced