Metodos industriales empleados en fabricas de azucar para el analisis de pequenas concentraciones de sacarosa en los condensados destinados a la alimentacion de calderas de vapor
Дата
1986
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Methods and installations are presented in details for analysis of small concentrations of sucrose in condensates intended for steam boilers supply in sugar industry. Analysis is presented of advantages and disadvantages of direct and indirect methods of sucrose determination. Детально розглянуто методи та пристрої для визначення малих концентрацій сахарози в конденсатах, які призначені для живлення парових котлів у цукровій промисловості. Проаналізовано переваги та недоліки прямих і непрямих методів визначення сахарози.
Опис
Ключові слова
sucrose traces, condensates, sucrose determination methods, direct methods, indirect methods, сліди сахарози, конденсати, методи визначення сахарози, прямі методи, непрямі методи
Бібліографічний опис
Skorik, K. Metodos industriales empleados en fabricas de azucar para el analisis de pequenas concentraciones de sacarosa en los condensados destinados a la alimentacion de calderas de vapor / K. Skorik, F. Sanfiel, E. Angulo // Anales ICINAZ. – 1986. – № 3. – P. 48–99. (ісп. мовою)