Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки.
A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.
Опис
Ключові слова
йогурт, фітокомпозиція, м’ята, кропива, ромашка, yogurt, phytocomposition, mint, nettle, chamomile, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, І. Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини / І. Гойко, А. Мещеряков // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 98–99.