Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки.
A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.
Опис
Ключові слова
йогурт, фітокомпозиція, м’ята, кропива, ромашка, yogurt, phytocomposition, mint, nettle, chamomile, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, І. Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини / І. Гойко, А. Мещеряков // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 98–99.