Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки. A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.

Опис

Ключові слова

йогурт, фітокомпозиція, м’ята, кропива, ромашка, yogurt, phytocomposition, mint, nettle, chamomile, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини / І. Гойко, А. Мещеряков // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 98–99.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced